Leonie Linssen heeft de dood van heel dichtbij gezien. Juist op dat punt in haar leven koos ze heel bewust voor liefde en vertrouwen. Wetende dat ze vanuit angst niet zou overleven. Ik werd tot tranen toe geraakt op het moment dat ze daarover vertelt in het interview. Zo mooi. Zo krachtig. En tegelijkertijd je zo bewust makend van dat je NU moet doen waar je blij van wordt! Niet straks. Nu.
Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast Interview Leonie Linssen? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Veel luisterplezier!

Tip over accepteren

Met een situatie kun je een gevecht aangaan óf je accepteert het. Het gevecht kost energie en je verandert daarmee de situatie niet. Als je een situatie accepteert, levert dat energie op, creativiteit én je kunt vooruit. Maar juist dat accepteren kan zo moeilijk zijn! Want om te kunnen accepteren, moet je als het ware iets goedkeuren waar je het wellicht helemaal niet mee eens bent.
Als je dit herkent, kijk dan eens of het je lukt om dat wat er is, te laten zijn. Zonder dat je het ermee eens bent of dat je het goedkeurt. De kans is groot dat het in elk geval niet meer nodig is ertegen te vechten. Dat geeft ruimte om op een creatieve manier een nieuwe route te bedenken en afleggen.

Over Leonie Linssen

Leonie is een veelzijdig mens. Ze is trauma deskundige, coach, auteur, trainster, regelmatig te gast als deskundige bij radio- en televisieprogramma’s, ze doet zielsbegeleiding voor therapeuten en nog veel meer. Liefde en verbinding is wat haar drijft. Je vindt Leonie op www.veranderjewereld.nl.

Het hele interview

Het Plezierinspriatie Podcast Interview Leonie Linssen vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews. Laat je een reactie achter?

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

Over de Plezierinspiratie Podcast

Deze podcast reeks staat in het teken van (werk)plezier in het tijdelijke abnormaal ofwel het nieuwe normaal: de anderhalve meter samenleving in corona tijd. Ik interview inspirerende mensen over wat het tijdelijke abnormaal met hen persoonlijk en binnen hun vakgebied doet. Belangrijker nog, over hoe je als mens of organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

 

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier:

Share This
×