‘Tob niet, het loopt toch anders.’ Een tegelwijsheid die ervoor zorgt dat rasondernemer Rutger van Drongelen ook bij tegenslag de regie houdt. Over ondernemen in het tijdelijke abnormaal. Daarover gaan de vijf tips van Rutger in de podcast uit de reeks (Werk)plezier In Het Tijdelijke Abnormaal. Je vindt er twee in deze blog. Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Rutger van Drongelen? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Veel luisterplezier!

Tip 1 | Over groei

Als je iets licht en water geeft, gaat het groeien. Niet teveel dingen tegelijk want dan groeit het allemaal een beetje. Kies voor wat je leuk vindt.

Tip 2 | Tob niet, het loopt toch anders

Je kunt niet inde toekomst kijken. Dus ga er maar vanuit dat het anders loopt dan je bedacht had. Als dat je vooronderstelling is, blijf je ook in het tijdelijke abnormaal vindingrijk en beter in staat om op niet voorziene situaties te reageren.

Over Rutger van Drongelen

Rutger is geen ondernemende professional maar een professioneel ondernemer. Een door vrijheid gedreven talent finder en DJ. Misschien heeft zijn bedrijf Jopportunity je weleens aan een nieuwe werkplek geholpen. Je vindt Rutger op www.jopportunity.nl.

Het hele interview

Plezierinspiratie Podcast Rutger van Drongelen met het hele interview vind je hieronder. Luisteren op Spotify of iTunes? Zoek op Susan Veldkamp en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews. Laat je een reactie achter?

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

Over de Plezierinspiratie Podcast

Deze podcast reeks staat in het teken van (werk)plezier in het tijdelijke abnormaal ofwel het nieuwe normaal: de anderhalve meter samenleving in corona tijd. Ik interview inspirerende mensen over wat het tijdelijke abnormaal met hen persoonlijk en binnen hun vakgebied doet. Belangrijker nog, over hoe je als mens of organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

 

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier: