fbpx

Jaar twee als Plezierinspirator en zelfstandig onderneemster is voorbij. Dat vier ik met hoogte- en dieptepunten!

Voor het eerst gaf ik mijn training Schat Jezelf Op Waarde. Ik nodigde Essent, UWV en USG uit mee te doen. Zo zeker was ik van mezelf. Tegelijkertijd wist ik niet hoe snel ik moest bluffen toen ik de vraag kreeg hoe vaak ik de training al had gegeven. Toch bleek mijn zekerheid terecht. Mijn allereerste review: “Ik heb vele trainingen gevolgd in mijn carrière. Nog niet eerder een training met zoveel impact.”

Teleurstelling

In de zomer gaf ik twee keer een online masterclass zónder deelneemsters terwijl ik 90 inschrijvingen had. Ik gaf ‘m wel want dat had ik beloofd. Maar wat was ik verdrietig. Voor het eerst heb ik een moment gehad van twijfel. Ik twijfelde aan mezelf, mijn ideeën, mijn uitvoering. Ik twijfelde zelfs aan mijn missie.
Dat voelt zo gek. Juist omdat ik in alles altijd voel en weet dat ik een stukje van de wereld kan veranderen. Dat duurde twee dagen. Toen besloot ik er weer uit te krabbelen door extra goed voor mezelf te zorgen en door te gaan.

Eerste betaalde lezing

Jaar twee heeft me heel duidelijk gemaakt hoe ik onder druk kan werken. In januari heb ik mijn idee voor een lezing op een sprekerswebsite gezet. Een maand later werd ik geboekt. Maar ik had die lezing nooit uitgewerkt. Ik dacht, dat doe ik wel als het zover is. Toen werd ik geboekt, met de vraag of het ook in het Engels kon. Wat ik deed was voelen. Voelt het goed om de kwaliteit te leveren die ik wil leveren? Het antwoord was JA. En mijn eerste betaalde lezing was een feit.

Corona

Natuurlijk hoort corona er ook bij. Maart was qua omzet mijn beste maand. April mijn slechtste. Ondanks de impact laat ik me door corona niet uit het veld slaan. Vanaf het eerste moment was ik me er zo van bewust dat vechten of hopen geen enkele zin heeft. Dit is zo groot. Ik accepteer het en neem het mee als een feit. Mijn Plezierinspiratie podcast en online masterclasses zijn hieruit geboren!

En nu?

Dat was jaar twee als Plezierinspirator. En nu ben ik er in alles klaar voor om met heel veel plezier en energie aan de slag te gaan voor mensen die hun baan verloren hebben. Niet als loopbaan coach. Gewoon als Plezierinspirator. Want een periode zonder baan is niet zomaar een tussenstop in je leven. Het is een kans die je krijgt om op een andere manier te gaan genieten van je leven. Binnenkort meer!

Liefs, Susan

Geïnspireerd om zelf (meer) plezier te vinden?

Nog meer plezier vinden?

Dat kan. Schrijf je GRATIS in voor de introductiecursus Meer Plezier In 30 Dagen.

  • 120 minuten video’s, lessen en opdrachten
  • je kunt gelijk beginnen
  • persoonlijke feedback van Susan
  • volledig online te volgen met PC, tablet of telefoon
  • 7 dagen toegang

Ja dat wil ik