Wees jezelf, wat een ander er ook van vindt. Ga doen wat je leuk vindt. Een veel gehoord advies want je wordt er een blij mens van. Rick Moorman is iemand die heel bewust doet wat hij leuk vindt.

Leuk staat daarbij overigens niet gelijk aan gemakkelijk. Leuk staat voor datgene wat je uitdaagt en waarvan je groeit. Rick vertelt open over zijn keuzes, met een dikke laag zelfspot. Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Rick Moorman? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Heel veel luisterplezier!

Tip van Rick

Kijk in de spiegel. Zie jezelf. Wat je ziet is wat je krijgt. Met alles erop en eraan. Precies zoals het is. Ben er blij mee en straal dat uit. Wat een ander er ook van vindt, wees jezelf!

Over Rick Moorman

Je hoeft niet lang te zoeken om de veelzijdigheid van Rick Moorman te ontdekken in wat hij allemaal doet. Retailexpert, eigenaar van House Of Men, auteur, hij heeft een theatertour gedaan, is spreker en had een wekelijkse bijdrage op Radio 10 gold. Rick is iemand die blij is met wie hij is en doet wat hij leuk vindt. Een inspiratie!

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview met Rick Moorman vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app. Laat je jouw reactie achter?

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.