fbpx

Tijd versus energie. Tijd wordt vaak gezien als iets waaraan we een tekort hebben. Maar wat heb je aan tijd als je niet de energie hebt iets te doen wat je leuk vindt? En hoe belangrijk is tijd als je het besteedt aan dingen waar je helemaal geen plezier uithaalt? Als je het mij vraagt, ligt het tekort aan tijd daarom net even wat genuanceerder.

Toen

Rond mijn dertigste had ik veel meer tijd tot mijn beschikking dan nu. Ook mijn doelen waren toen anders. Maar of ik op weg naar het behalen van mijn doelen nu plezier had of niet, dat was voor mij van ondergeschikt belang. Bovendien kwamen mijn doelen vaak voort uit wat ik onbewust dacht dat er van me verwacht werd. Het resultaat was dat ik veel moest van mezelf en ik vaak geen energie haalde uit wat ik deed. Met als gevolg dat ik regelmatig niet de energie had iets leuks te ondernemen.

Nu

Als ik kijk naar hoe ik mijn tijd nu besteed, dan doe en wil ik nog altijd veel. Op twee vlakken doe ik dat echter wezenlijk anders:
1. Mijn doelen komen voort uit mijzelf
2. Ik maak de weg ernaar toe zo leuk mogelijk

Op deze manier haal ik er veel meer energie en plezier uit.

En jij?

Dat is precies waar de online cursus Doen Waar Je Energie Van Krijgt over gaat. Ontdekken wat jij leuk vindt, waar je goed in bent én hoe je dit inzet voor meer energie. Meer informatie vind je hier.

Online cursus Doen waar je energie van krijgt

Dag! Susan