Wat wil jij? Kies bewust voor doen waar je goed in bent en waar je plezier uithaalt. Als er iemand is die heel bewust kiest voor doen waar je plezier uithaalt, dan is dat wel Joep van den Eijkel. En dat streven heeft hij niet alleen voor zichzelf.

Ook voor de medewerkers van zijn bedrijven zoekt hij naar waar iemand goed in is en wat iemand nu echt wil. Met als gevolg, betrokken medewerkers.

Gelijk luisteren naar het podcast inteview met Joep van den Eijkel? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Veel luisterplezier!

Tip voor oplossingsgericht werken

Angst komt in Joep’s woordenboek niet voor. Dat maakt dat hij zich ook door de grootste tegenslagen niet uit het veld laat slaan. Hij vindt elke keer weer de energie én creativiteit een oplossing te vinden.

Dit is een bijzondere manier van Joep’s aanpak: maak een businesscase van het lanceren van een product, dienst of zelfs bedrijf in een extreme situatie (hey, we zitten er middenin). Het maakt je niet alleen creatief, het bereidt je ook voor op toekomstige scenario’s. Want één ding is zeker, de toekomst heeft altijd onvoorziene situaties voor je in petto.

Over Joep van den Eijkel

Joep van den Eijkel is ondernemer, al sinds 1993. Hij is oprichter en directeur van assurantiebedrijf You Sure en volmachtbedrijf Din Assuradeuren. You Sure heeft 135 medewerkers en kent een omzet van 15 miljoen. Je vindt You Sure op www.yousure.nl.

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview met Joep van den Eijkel vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.