fbpx

Ontvang jouw gratis handleiding

Handleiding ‘Vind jezelf goed genoeg’ in jouw inbox

Om aan de slag te gaan met jezelf goed genoeg vinden.

Waar schrijf ik me nu precies voor in?
Op het moment dat je jouw naam en e-mailadres hebt ingevuld en verstuurd, krijg je in totaal drie e-mails over het onderwerp ‘Vind jezelf goed genoeg’.
Aansluitend stel ik mezelf verder aan je voor en ontvang je – als je wilt – elke twee tot vier weken e-mails met plezierinspiratie. Je kunt je op elk moment afmelden.
Zonder te verklappen wat je krijgt, adviseer ik je in elk geval de eerste twee mails af te wachten. Die gaan je helpen voor elkaar te krijgen wat je wilt..

Ik hoop dat je daadwerkelijk in actie komt. Jouw leven is zoveel fijner als je jezelf goed vindt precies zoals je bent!

Veel plezier en liefs,
Susan Veldkamp – Plezierinspirator

Ervaringen van andere vrouwen

Karleen

Wat is ze toch een heerlijk mens, open, kwetsbaar en in een paar ogenschijnlijk simpele levenslessen weet ze bij mij de juiste snaar te raken.

Samantha

Knap hoe Susan grootse wijsheden klein weet te maken en door vertaalt in herkenbare, alledaagse situaties. Het maakt je op een positieve manier bewust van de patronen in je eigen gedrag.

Dieuwke

Bewust zijn van je patronen en je echte gevoel. Kiezen voor datgene wat voor jou goed is en goed voelt. Niet eenvoudig. Maar de weg naar bewuster leven en daarmee ook liever worden voor jezelf resulteert in kiezen voor plezier.