fbpx

Tot snel!

Dankjewel voor het bezoeken van de service pagina! Je kunt hier terecht voor de Algemene Voorwaarden, de Privacy- en Cookieverklaring en natuurlijk kun je contact met me opnemen:

๐Ÿ“žย 0615400104

๐Ÿ“งย susan@susanveldkamp.com

pastedGraphic.pngย  Susanveldkamp

pastedGraphic_1.pngย  Susanveldkamp

Ook voor plezierinspiratie kun je terecht op deze website.

Contact

Heb je een vraag of wil je dat ik met jou contact opneem? Vul dan dit formulier in. Dankjewel!

5 + 12 =

Registratie

De bedrijfsnaam waarvandaan Susan Veldkamp werkt, is Live your own Life. Live your own Life is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 72321229. Het BTW nummer is NL001662976B98.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de praktische informatie over de (online) training?
– Een week voorafgaand aan de startdatum van de training, ontvang je alle praktische informatie op het door jou opgegeven e-mailadres.

De online training is via Instagram maar ik heb geen Instagram account
– Geen probleem. Bij de praktische info die je een week voor aanvang van de training ontvangt, staat uitgelegd hoe je een account aanmaakt. In de training zelf geef ik tips over het gebruik van Instagram.

Ik kan toch niet bij de online training aanwezig zijn
– Geen probleem. Dat is waarom alle content nog de hele maand voor je beschikbaar blijft.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
โ€“ Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd van 2-5 dagen waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Kan ik mijn bestelling ook naar het buitenland laten versturen?
โ€“ Die mogelijkheid is er niet.

Kan ik de bestelling die ik heb geplaatst nog veranderen?
โ€“ Nee, om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer aangepast worden. Je kunt wel een mail sturen met je vraag, annulering of wijziging naar susan@susanveldkamp.com

Mag ik mijn bestelling retour sturen?
โ€“ De retourvoorwaarden vind je hier. Als je artikel geen goede match is, mag je het naar ons terugsturen binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Hoe snel is een retour verwerkt?
โ€“ Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat jij het verstuurd hebt. We houden je op de hoogte via mail. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je het aankoopbedrag en de verzendkosten terug.

Hoe snel word ik terugbetaald?
โ€“ We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Houd er rekening mee dat het bij iDEAL ook nog 3 werkdagen kan duren.

Wat als mijn artikel beschadigd of kapot is?
โ€“ Dat lossen we zo snel mogelijk op. Je kunt je boek terugsturen en ontvangt het aankoopbedrag en de verzendkosten zo snel mogelijk retour.