Trainingsdag

Stijg Boven Jezelf Uit

Deze dag heeft ervoor gezorgd dat ik weer de bestuurder ben van mijn eigen leven.
Je mag met me meerijden als je wilt. Maar het hoeft niet. Wendy

Krijg antwoord op jouw twijfels en vragen.

Glashelder & positief.

Wanneer doe ik het goed?

Wat wil ik nu echt?

Ergens weet ik dat ik het anders wil maar wanneer durf ik op mijn gevoel te vertrouwen?

Ben ik echt wel zo goed in mijn werk?

Wat mis ik doordat ik altijd aan sta?

Ben ik wel een goede moeder?

Heb ik het in me de boel de boel te kunnen laten en te doen wat ik eigenlijk wil?

Iedereen zou zichzelf deze dag cadeau moeten doen Joyce | Essent

Ik heb de beslissing genomen waarover ik al heel lang aan het twijfelen was. Jeannette Oosterweghel

Ik wist ergens wel dat ik meer kon dan ik zelf dacht, maar gelóóf er nu ook in. Sanne

Ik ben me veel bewuster van mijn eigen persoonlijkheid én de stappen die ik de komende jaren nog kan nemen. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Esther de Bruin | Essent

Wat kan er gebeuren als je meedoet aan de trainingsdag Stijg Boven Jezelf Uit?

✓ Je durft je gevoel te volgen en maakt keuzes die je lange termijn plezier en energie geven.

✓ Je voelt en ervaart dat wat jij elke keer weer presteert en voor elkaar krijgt, jóuw verdienste is.

✓ Je laat je minder leiden door schuldgevoel want je realiseert je dat jouw kinderen het enorm getroffen hebben met een moeder als jij.

✓ Je kleedt je opvallender.

✓Je ontdekt de toegevoegde waarde van je authentieke zelf zijn. Ook in je werk.

✓ Je vindt half goed al goed genoeg.

✓Je vindt het eigenlijk heel logisch jouw grenzen aan te geven en vraagt je af waarom je dat niet eerder hebt gedaan.

✓ Je loopt over straat, ziet jezelf in een etalageruit en denkt: wauw, wat loopt daar een leuke vrouw!

✓ Voor jezelf zorgen en kiezen is belangrijker dan voldaan hebben aan alles wat moet.

Dit is wat je krijgt:

✅ Trainingsdag Stijg Boven Jezelf Uit (door Susan)

Donderdag 6 oktober 2022 van 10.00 tot 17.00 uur in The Bar-N, omgeving Amsersfoort.

Of dinsdag 22 november 2022.

✅ Volledig verzorgd en ínclusief Susan’s boek Minder Moeten Meer Plezier

Susan Veldkamp

Susan Veldkamp | Auteur Minder Moeten Meer Plezier

Over Susan Veldkamp

In 2018 zegt Susan haar baan als salesmanager op. Ze wil straks graag terugkijken op een leven waarin ze dromen waargemaakt heeft.

Vanuit hart en tenen motiveert en inspireert Susan vrouwen hun plek in te nemen. Te claimen als dat nodig is. Op het werk, thuis, als mens.

In 2019 is haar boek Minder Moeten Meer Plezier verschenen.

In 2021 hebben 500+ vrouwen meegedaan aan masterclasses, online cursussen, trainingen of 1-op-1 mentoring.

Voor organisaties als Essent, PostNL, Covestro, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Eneco.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn werkgever de investering doen?
Ja hoor. Bij 95% van de deelneemsters gebeurt dat ook. Omdat die het belang eigenlijk altijd wel inziet van een vrouw met (nog) meer zelfvertrouwen die weet wat ze wil. Als jij daar nog niet zo zeker van bent, zet ik met veel plezier mijn 13 jaar saleservaring voor je in.

Ik kan niet op 6 oktober. Zijn er andere data?
Ja. Je bent ook welkom op 22 november 2022.

Kan ik gebruik maken van het STAP-budget?
Nee. Want Susan Veldkamp | Academy is geen geregistreerd opleidingsinstituut. Bij 95% van de deelneemsters investeert de werkgever. Omdat die het belang eigenlijk altijd wel inziet van een vrouw met (nog) meer zelfvertrouwen die weet wat ze wil. Als jij daar nog niet zo zeker van bent, denk ik graag met je mee.

Ik weet niet of ik met de training wel helpt bij waar ik mee zit/naar op zoek ben…
Goed om vooraf te checken. Je kunt een mailtje sturen naar academy@susanveldkamp.com met jouw vraag, wens, twijfel, enz. Dan krijg je binnen een dag antwoord. Misschien stellen we nog wat vragen aan jou, misschien is even bellen handig. Dan doen we dat.

Reviews trainingsdag Stijg Boven Jezelf Uit

Ik heb de beslissing genomen waarover ik al heel lang aan het twijfelen was. Een zeer motiverende dag, waarin Susan gelijk een positieve sfeer met veel vertrouwen neerzet. Zoveel positieve energie die dag, HEERLIJK. Jeannette Oosterweghel

Ik zou dit zeker aanraden. De dynamiek van de training was goed. Een fijne balans tussen theorie en praktische opdrachten. Susan is een superfijn persoon, iemand bij wie je je op je gemak voelt. Overall een inspirerende dag op een mooie locatie. Marlou Koning | RTL Nederland

Ik ben me veel bewuster van mijn eigen persoonlijkheid én de stappen die ik de komende jaren nog kan nemen. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Deze training is echt de moeite waard!  Esther de Bruin | Essent

Ik ben nog meer in mezelf gaan geloven. Veel trainingen blijven erg op de oppervlakte, vertellen je dat je meer kunt dan je denkt. Waardoor ik vaak denk: ‘Okee, leuk, ben ik het mee eens, maar hoe doe ik dat dan?’ Ik ontvang hier graag handvatten voor, maar wel handvatten die bij me passen en niet zo algemeen zijn dat iedereen ze in zijn/haar leven zou kunnen toepassen. Dat werkt bij mij niet echt. Het ontvangen van passende handvatten gebeurde bij deze training. Niet in de vorm van een stappenplan of een lijstje, maar, veel waardevoller, ik ben er door de training in gaan geloven. Ik heb door de training van Susan een onbetaalbare stap in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb. Sanne

De training heeft mij nieuwe focus gebracht, waardoor ik opnieuw gestart ben met wat ik het liefst doe als onderneemster: mijn coachingsprogramma. Yvonne de Weerd-Staats

Ik wilde weer in mijzelf kunnen geloven en deze training van Susan heeft mij hier enorm bij geholpen. Ik heb nieuwe inzichten mogen krijgen en ik weet nu ook een stuk beter welke stappen ik mag zetten om de doelen te bereiken die ik voor ogen heb. Vrijwel direct na de training heb ik de stap durven zetten mijn dromen achterna te gaan. Kim de Koning

De training is eigenlijk een training die eenieder zichzelf cadeau zou moeten doen. Ik ervaarde het als zeer waardevol. Ik ben nu bewuster van wat er in me omgaat en ook hoe ik mij op een andere manier kan presenteren. Joyce | Essent

De training heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijn capaciteiten. Hierdoor ben ik ook weer gaan geloven in mijzelf en kan ik mezelf nu ook echt op waarde schatten. Ik weet nu dat de eigenschappen die ik als zwakte zag juist een kracht zijn. Jessica

De investering voor deze complete dag is 447.- euro. Eigenlijk altijd gedaan door de werkgever.

Wil je nog iets weten over de trainingsdag Stijg Boven Jezelf Uit? Blijf er niet mee zitten en stuur een mailtje naar academy@susanveldkamp.com.

Waar, wanneer & meer

  • Donderdag 6 oktober 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Kun je niet? Je bent ook van harte welkom op dinsdag 22 november.
  • In The BAR-N in Terschuur (omgeving Amersfoort)
  • Volledig verzorgd
  • Maximaal 10 deelneemsters

Ook handig om te weten

  • Na inschrijving krijg je binnen een dag de e-mail met de bevestiging van jouw goede keuze!
  • In een aparte e-mail krijg je de factuur.
  • Half september belt Susan je om te vragen wat je graag wilt bereiken en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Een paar weken na de training belt ze je nóg een keer. Nu om te vragen hoe je de training ervaren hebt en of je nog vragen hebt. Nazorg zeg maar.
  • Met jouw inschrijving voor de trainingsdag Stijg Boven Jezelf Uit ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
  • Hier vind je het Privacybeleid.