fbpx

Ga voor jóuw plezier!

Voor jezelf kiezen. Jezelf op waarde schatten. Moeiteloos leven. Eigen keuzes maken. Vaak heel herkenbare thema’s en één voor één gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar wat je graag wilt kunnen, is te leren! Dat is waarom ik over deze thema’s trainingen en online cursussen geef.

Alle trainingen zijn opgebouwd uit een combinatie van:

  • NLP Practitioner bij Instituut voor Eclectische psychologie
  • Mijn hoge zelfbewustzijn en drang om mezelf te ontwikkelen op de momenten dat ik iets wil of juist niet meer wil
  • Dertien jaar saleservaring, als teamlid, leidinggevende en MT-lid

Online cursus Doen Waar Je Energie Van Krijgt

Coaching Word Gezien!

Trainingsdag Schat Jezelf Op Waarde

Wat het anderen gebracht heeft

Ik heb door de training van Susan onbetaalbare stappen in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb.
– Sanne, meegedaan op 28 november 2019

Ik heb al heel veel trainingen gevolgd. Daarvan heb ik heel veel geleerd. Maar nog nooit heb ik een training gevolgd met zoveel impact.
– Deelneemster vanuit Essent, meegedaan op 28 november 2019

De training Schat jezelf op waarde heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijn capaciteiten door de feedback van de anderen. Hierdoor ben ik ook weer gaan geloven in mijzelf en kan ik mezelf nu ook echt op waarde schatten. Ik weet nu dat de eigenschappen die ik als zwakte zag door anderen juist als kracht worden gezien.
– Jessica, meegedaan op 28 november 2019

De cursus Doen waar je energie van krijgt was een steun in de rug omdat ik aan het herstellen ben van een burn out en het lastig was om überhaupt ergens van te genieten. Toch ben ik beginnen te doen wat ik leuk vond en krijg er langzaam ook weer plezier in.- Jessica, meegedaan in november 2019

Door de cursus Doen waar je energie van krijgt, ben ik meer gaan doen wat zich aandient en wat ik leuk vind en niet omdat het moet. Verplichtingen loslaten en/of anders naar kijken; ik mag of wil het i.p.v. ik moet het.- Natasja, meegedaan in november 2019

De training ‘Schat jezelf op waarde’ is eigenlijk een training die eenieder zichzelf cadeau zou moeten doen. Ik ervaarde het als zeer waardevol. Ik ben nu bewuster wat er in me omgaat en ook hoe ik mij eventueel op een andere mannier kan presenteren.
– Joyce, werkzaam bij Essent, meegedaan op 28 november 2019

De cursus Doen waar je energie van krijgt was makkelijk te volgen met grote positieve gevolgen 🙂 – Suus, meegedaan in november 2019

Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en mijn echte gevoel. Ik kan nu kiezen voor datgene wat goed is en goed voelt, voor mij.
– Dieuwke, meegedaan op 8 februari 2019