Hoewel ik boordevol goede ideeën zit, sprak ik ze maar zelden uit. En als ik dat wel deed, maakte iemand anders er goede sier mee. Dat moest anders. Niet alleen om meer van ideeën werkelijkheid te kunnen maken, maar vooral voor mijn eigenwaarde.

Ik zat mezelf enorm op de huid dat ik niet genoeg lef had. Met die zelfkritiek werd mijn eigenwaarde alleen maar minder en versterkte ik alleen maar wat ik zo zielsgraag wilde verhelpen.

De uitleg en tips van Susan zijn gebaseerd op bewezen principes uit de psychologie, het manifesteren en visualiseren. Daarmee werk je niet alleen aan je bewustzijn maar train je ook je onderbewustzijn. Ze illustreert dat met heldere voorbeelden. Maar het belangrijkst is haar gedrevenheid en enthousiasme – die inspireren tot actie, en daar gaat het uiteindelijk om.

Ik leerde mezelf beter kennen en mijn valkuilen te herkennen – ik kon ze vóelen. En met die kennis lukte het mij om bewuste stappen te zetten en het effect daarvan te ervaren.

Het leven is een stuk relaxter. Ik ben meer mezelf en zie hoe krachtig dat werkt. Dingen lijken meer als vanzelf naar me toe te komen. Door me meer uit te spreken en te laten zien is er meer ruimte voor synergie met collega’s. Met mezelf positioneren kom ik veel meer náást mensen te staan dan tegenover ze. Dat geeft een heel prettige energie.

Wanda | Discovery, Strategie en Concept