boek

Minder moeten

Meer Plezier

Jouw ontdekkingstocht naar plezier!

Boek Minder Moeten Meer Plezier

Het boek Minder Moeten Meer Plezier is een eye-opener!

Ook is dit fijne boek een steuntje in de rug! Waarom lijkt het alsof je alleen maar doet wat je moet? Je moet je best doen op je werk, je moet er zijn voor de mensen om je heen, je moet een goede moeder zijn en je moet dingen goed doen en bij voorkeur perfect.  

Ergens weet je dat je het liever anders wilt en toch doe je het niet. Dat is eigenlijk raar, want het kost hartstikke veel energie! Waarom niet gewoon doen wat jou het meeste plezier oplevert? Ontdek hoe je met jouw ‘moeten’ kunt stoppen en laat je inspireren om te kiezen voor plezier!

Mijn reis naar plezier
In het boek maak ik je deelgenoot van mijn eigen reis naar meer plezier. Ik deed allerlei ontdekkingen en met vallen en opstaan veranderde ik na iedere vondst mijn gewoontes. Elke keer dat het me lukte om te kiezen voor mijn eigen plezier, merkte ik dat ik meer genoot van mijn leven.

En daar was dat moment in juli 2018 waarop ik ook in het groot koos voor plezier. Ik stopte met mijn baan als salesmanager om Plezierinspirator te mogen zijn!

Susan Veldkamp | Plezierinspirator

Uit het hoofdstuk Wat Vind Je Leuk

“Kiezen voor wat ik leuk vind, hiervan ben ik me meer dan ooit bewust. Met wie spreek ik af en met wie niet? Welke onderdelen van mijn werk vind ik nu oprecht leuk? Daaraan heb ik echt even moeten wennen, gewoon omdat het zo anders is dan hoe ik het jarenlang deed.”

Boek Minder Moeten
Meer Plezier

Auteur Susan Veldkamp
Nederlands
Paperback 136 pagina’s
Uitgeverij Leessst

 

nu gratis!
je betaalt alleen druk- en verzendkosten
 

7.50

HET BOEK MINDER MOETEN MEER PLEZIER IS AL MET HEEL VEEL PLEZIER GELEZEN DOOR:

Een paar ogenschijnlijk simpele levenslessen

In een paar ogenschijnlijk simpele levenslessen weet ze bij mij de juiste snaar te raken. Dat maakt mijn missie nog helderder en tastbaarder voor mezelf en daarmee kies ik voor mijn plezier!
Karleen | op Bol.com
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-24T11:57:53+02:00
In een paar ogenschijnlijk simpele levenslessen weet ze bij mij de juiste snaar te raken. Dat maakt mijn missie nog helderder en tastbaarder voor mezelf en daarmee kies ik voor mijn plezier! Karleen | op Bol.com

Bewust(er) van je eigen gedrag

‘Minder Moeten Meer Plezier’ maakt je op een hele leuke manier bewust(er) van je eigen gedrag, met persoonlijke voorbeelden.
Flibsebibs | op Bol.com
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-24T12:00:17+02:00
‘Minder Moeten Meer Plezier’ maakt je op een hele leuke manier bewust(er) van je eigen gedrag, met persoonlijke voorbeelden. Flibsebibs | op Bol.com

Persoonlijk en kwetsbaar verhaal

Het is een persoonlijk en kwetsbaar verhaal en het heeft mij geïnspireerd om nog vaker voor plezier te kiezen. Voor de grote, maar zeker ook voor de kleine dingen!
Sylvia Bruning | Leid met lef
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:38:10+02:00
Het is een persoonlijk en kwetsbaar verhaal en het heeft mij geïnspireerd om nog vaker voor plezier te kiezen. Voor de grote, maar zeker ook voor de kleine dingen! Sylvia Bruning | Leid met lef

Mooi hoe je ontdekt dat het ook anders kan

Mooi hoe je de lezer meeneemt door je werkleven en uitlegt hoe je ontdekt dat het ook anders kan. Want je hart volgen is makkelijker gezegd dan gedaan.
Anita
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:40:52+02:00
Mooi hoe je de lezer meeneemt door je werkleven en uitlegt hoe je ontdekt dat het ook anders kan. Want je hart volgen is makkelijker gezegd dan gedaan. Anita

Openhartig, kwetsbaar en optimistisch

Knap hoe Susan grootse wijsheden klein weet te maken en door vertaalt in herkenbare, alledaagse situaties. Het maakt je op een positieve manier bewust van de patronen in je eigen gedrag. Openhartig, kwetsbaar en optimistisch. Eén ding is zeker: als je het boek uit hebt, ben je vastberaden om de tips in het boek direct in je eigen leven toe te passen en te ervaren hoe fijn en licht het voelt wanneer ‘moeten’ wordt vervangen door ‘willen’.
Samantha | op Bol.com
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:42:24+02:00
Knap hoe Susan grootse wijsheden klein weet te maken en door vertaalt in herkenbare, alledaagse situaties. Het maakt je op een positieve manier bewust van de patronen in je eigen gedrag. Openhartig, kwetsbaar en optimistisch. Eén ding is zeker: als je het boek uit hebt, ben je vastberaden om de tips in het boek direct in je eigen leven toe te passen en te ervaren hoe fijn en licht het voelt wanneer ‘moeten’ wordt vervangen door ‘willen’. Samantha | op Bol.com

Ik voelde de tranen over mijn wangen gaan

Ik wil gewoon doen waar ik blij van word en wat mij energie geeft in plaats van dat het heleboel energie kost. Op sommige punten in het boek dacht ik dat ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Vooral aan het begin, zo herkenbaar en emotioneel. Er zijn een paar momenten geweest dat ik de tranen over mijn wangen voelde gaan.
Marit
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:43:39+02:00
Ik wil gewoon doen waar ik blij van word en wat mij energie geeft in plaats van dat het heleboel energie kost. Op sommige punten in het boek dacht ik dat ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Vooral aan het begin, zo herkenbaar en emotioneel. Er zijn een paar momenten geweest dat ik de tranen over mijn wangen voelde gaan. Marit

Een inspirerend verhaal

Een inspirerend verhaal, vooral door de zeer persoonlijke noot en daarom aan te bevelen voor iedereen die vindt dat haar leven nog wel wat leuker kan.
Netwerk Vrouwen Van Nu
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:44:40+02:00
Een inspirerend verhaal, vooral door de zeer persoonlijke noot en daarom aan te bevelen voor iedereen die vindt dat haar leven nog wel wat leuker kan. Netwerk Vrouwen Van Nu

Goed voor je eigen inspiratie

Erg leuk boek om te lezen. En goed voor je eigen inspiratie om de dagelijkse dingen eens anders te doen. Susan geeft ook grappige voorbeelden en de manier van schrijven werkt aanstekelijk en leest lekker vlot.
Fransepien | op Bol.com
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:45:43+02:00
Erg leuk boek om te lezen. En goed voor je eigen inspiratie om de dagelijkse dingen eens anders te doen. Susan geeft ook grappige voorbeelden en de manier van schrijven werkt aanstekelijk en leest lekker vlot. Fransepien | op Bol.com

Helder en herkenbaar uitgelegd

Ontdek het verschil in keuzes van jou en de maatschappij. Zelf acceptatie en eigen liefde, wat een heerlijkheid. Doen wat goed voelt. Maar hoe? Dat wordt helder en herkenbaar uitgelegd in dit boek. Ongetwijfeld een boek die je af en toe weer pakt bij een bepaalde vraag over jezelf.
DushiDuke | op Bol.com
Boek Minder Moeten Meer Plezier
2020-04-28T07:47:21+02:00
Ontdek het verschil in keuzes van jou en de maatschappij. Zelf acceptatie en eigen liefde, wat een heerlijkheid. Doen wat goed voelt. Maar hoe? Dat wordt helder en herkenbaar uitgelegd in dit boek. Ongetwijfeld een boek die je af en toe weer pakt bij een bepaalde vraag over jezelf. DushiDuke | op Bol.com
0
0
Boek Minder Moeten Meer Plezier