fbpx

Training Schat jezelf op waarde

Hoe zou het zijn als elke vrouw zichzelf minimaal op waarde inschat? Haar persoonlijke ontwikkeling versnelt, ze beschikt over een krachtige uitstraling en ze is goed in staat zichzelf te positioneren.
Maar al te vaak komt het echter voor dat een vrouw haar eigen kwaliteiten niet of onvoldoende ziet! Hierdoor is zij minder in staat van haar kwaliteiten gebruik te maken. Laat staan dat ze deze kan laten zien!
Dat is precies de kern van de training Schat jezelf op waarde.

Lezing Zonder vrouwenquotum naar de (sub)top

Eén van de oorzaken van het lage percentage vrouwen in de top van het bedrijfsleven, is dat vrouwen zichzelf (generaliserend gezegd) onvoldoende laten zien.* Wil je doorgroeien in organisaties met veel ongeschreven regels, dan is de noodzaak zelfs nog groter jezelf te laten zien.
In mijn lezing geef ik hiervoor inzichten op verschillende fronten en concrete tips uit de praktijk om aan de slag te gaan. Waarom niet alleen een rijtje tips? Overgaan tot uitvoer is moeilijker dan de uitvoer zelf.

*Bron: Onderzoeksrapport It takes two to tango in opdracht van Ministerie OC&W dec. 2017

Meer weten, afspraak of offerte?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liever nu direct? Je kunt me bereiken via 06 1540 0104. En mailen mag natuurlijk ook: susan@susanveldkamp.com.

Tot snel!
Susan Veldkamp – Plezierinspirator

2 + 5 =

Reviews

Ik heb al heel veel trainingen gevolgd. Daarvan heb ik heel veel geleerd. Maar nog nooit heb ik een training gevolgd met zoveel impact.
– Deelneemster vanuit Essent, meegedaan op 28 november 2019

Ik heb door de training van Susan een onbetaalbare stap in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb.

– Sanne, meegedaan op 28 november 2019

Susan zet een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer neer waarin gedeeld kan worden. De training heeft diepgang en er zijn prettige werkvormen waarin je veel input aan elkaar geeft.
– Maartje, werkzaam bij UWV, meegedaan op 28 november 2019

Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en mijn echte gevoel. Ik kan nu kiezen voor datgene wat goed is en goed voelt, voor mij.

– Dieuwke, meegedaan op 8 februari 2019

Dank je wel voor je professionele presentatie. De open discussie was zeer inspirerend! Een aanrader!
– Claudia Ziegler-Zech, IMN Amsterdam

De training ‘Schat jezelf op waarde’ is eigenlijk een training die eenieder zichzelf cadeau zou moeten doen. Ik ervaarde het als zeer waardevol. Ik ben nu bewuster wat er in me omgaat en ook hoe ik mij eventueel op een andere mannier kan presenteren.
– Joyce, werkzaam bij Essent, meegedaan op 28 november 2019

De training heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijn capaciteiten door de feedback van de anderen. Hierdoor ben ik ook weer gaan geloven in mijzelf en kan ik mezelf nu ook echt op waarde schatten. Ik weet nu dat de eigenschappen die ik als zwakte zag door anderen juist als kracht worden gezien.

– Jessica, meegedaan op 28 november 2019

  Je hebt ons veel stof tot nadenken gegeven en dat is altijd goed.
Wgotthis, online platform voor vrouwen

Lezing Zonder vrouwenquotum naar de (sub)top

10 februari 2020 - Voor Intelligent Millionaires Network NL gaf ik de lezing Zonder vrouwenquotum naar de (sub)top. Een energieke groep mensen, vrouwen en mannen en een krachtige en open discussie over een mooi onderwerp. 

Geïnterviewd door UWV

18 december 2019 - Ik ben geïnterviewd door het vrouwennetwerk van UWV, Vrouw@UWV. Een heldin voel ik me overigens niet. Wel ben ik heel dankbaar voor dat ik mijn roer omgegooid heb voor mijn persoonlijke missie: meer plezier voor iedere vrouw zodat zij nog meer...

UWV en Essent doen al mee!

Hoe zou het zijn als elke vrouw zichzelf minimaal op waarde schat? Haar persoonlijke ontwikkeling versnelt, ze beschikt over een krachtige uitstraling en ze is goed in staat zichzelf te positioneren. En niet onbelangrijk, onderzoek toont aan dat hiermee de...

Van salesmanager naar Plezierinspirator – het eerste jaar

Het is 1 oktober. Net als vorig jaar zit ik aan mijn keukentafel. Het grote verschil is dat ik toen net één dag Salesmanager-af was en ik nu met volle overtuiging Plezierinspirator ben. Volgens mijn urenregistratie werkte ik die dag aan mijn positionering, heb ik de...

Weekblad voor Salland – Signeersessie Plezierinspirator bij Bruna Raalte

10 juli 2019 - Ten eerste bijzonder om mijn Bruna signeersessies af te sluiten in mijn geboorteplaats Raalte, daarbij superleuk dat er in de lokale kranten zoveel aandacht voor is!

De Stentor – Schrijfster Veldkamp signeert bij Bruna

3 juli 2019 - In mijn woonplaats Huizen startte ik op 25 mei mijn Tour de Bruna. Op zaterdag 13 juli sluit ik af met een signeersessie bij Bruna in Raalte, mijn geboorteplaats. Zoveel mensen heb ik mogen ontmoeten. Nooit zal ik het contact met een vrouw in Oss...

Boekenfeestje

7 juni 2019 - Op een podium staan en mijn verhaal mogen vertellen, is een van de dingen die ik het liefst doe. Dus als ik dan een boekenfeestje geef, maak ik natuurlijk van de gelegenheid gebruik dat podium te pakken. Om mijn boek te vieren en belangrijker nog, om te...

Radio NH Gooi Zaterdag – Susan Veldkamp signeert Minder Moeten Meer Plezier

25 mei 2019 - Je hoort soms verhalen van mensen die hun baan opzeggen en hun passie gaan volgen. Plezierinspirator Susan Veldkamp uit Huizen is zo iemand. Deze week kwam haar eerste boek uit: "Minder Moeten meer plezier".

Signeersessie Bruna Huizen

 25 mei 2019 - Eerste signeersessie bij Bruna Huizen van haar boek Minder moeten meer plezier.   Foto: JVGPRO.NL

Noordhollands Dagblad & De Gooi- en Eemlander

22 mei 2019 - 'Plezierinspirator' Susan Veldkamp uit Huizen: 'Fouten maken mag, goed is goed genoeg.' 'Ik gun iedere vrouw plezier.' Bron: Noordhollands Dagblad en Gooi- en Eemlander.