***Aanbieding***

Programma Positioneer Jezelf

– zodat niemand (meer) om je heen kan –

Decemberactie Susan Veldkamp Academy

Heb je je weleens afgevraagd waarom jouw goede werk niet gewoon gezien wordt? Terwijl je uitblinkt in wat je doet?

Waarom zie je daar zo weinig voor terug?

In jaren dat ik mezelf ontwikkelde tot salesvrouw, heb ik geleerd dat de beste zijn niet betekent dat je de beste kansen krijgt. Te vaak zijn het zijn de pannenkoeken die met een grote mond hun matige werk verzilveren.

Kijk naar jouw collega’s die van alles voor elkaar krijgen. Zijn zij daadwerkelijk de allerbeste in wat zij doen? Of zijn zij vooral erg goed in het positioneren van zichzelf?

Goed ben je wel

En toch..

Voor elke twijfelende vrouw willen er tien mannen met minder expertise wél als talkshowgast aanschuiven. Kopte de Volkskrant.

Natuurlijk klim je het dak niet op om iedereen te laten weten dat je een topvrouw bent.

Je doe het wel maar vált een keer door de mand.

Zo raar is dat niet 

Want het is nog maar kort geleden dat het juist níet de bedoeling was dat je als vrouw je plek innam. Onze moeders, oma’s en generaties daarvoor hadden niet de vrijheid in keuzes zoals wij die hebben.

Het is dan ook niet zo gek dat de onzichtbaarheid van vrouwen al jaren een van de twee belangrijkste oorzaken voor de ongelijke vrouw-man verdeling in de (sub)top van het bedrijfsleven.*

* Bron onderzoeksrapport It Takes Two To Tango.

Ondertussen schreeuwt de wereld om vrouwelijke leiders zoals jij!

“Ik wil niet als een van de Toppers dat podium op”

Esther was ervan overtuigd dat je als een Topper het podium op moest om jezelf te positioneren. Tot ze besluit mee te doen aan het vrouwelijk leiderschapsprogramma Positioneer Jezelf.

Positieve invloed op mijn carrière 

“Ik zie mezelf positioneren niet meer als een shine-moment waar je à la de Toppers het podium op moet om daar eens even flink te shinen. Maar als een manier om mijn moment te pakken zodat mijn kwaliteiten erkent worden.

Ik vind nu ook dat ik het verdien om mijn kwaliteiten te positioneren. Mezelf te profileren zodat management en collega’s mijn kwaliteiten ervaren en ik het onderscheid kan maken ten opzichte van collega’s. Dat heeft een positieve invloed op mijn carrière.

Ik ben blij dat dit programma mij heeft laten inzien dat mezelf positioneren een kans is om meer waardering te krijgen voor je werk en daarmee je carrièrekansen te vergroten.”

Esther | Essent

Ik voel meer plezier, meer voldoening en meer waardering voor mezelf.

“Soms kom je zo iemand tegen die allemaal ware dingen zegt. Dingen waarvan je al wist dat ze waar zijn, maar die door de ogen van iemand anders toch een andere samenhang en kleur krijgen. Die daardoor je kijk op de wereld en op jezelf zodanig bijsturen, dat je de stap zet en tot veel meer in staat blijkt dan je tot dat moment zelf had gedacht.

Zo’n duwtje in de rug is niet alleen lekker in het moment waarop je een stap moet nemen, maar heeft een blijvend effect. Het perspectief van Susan helpt mij om de wereld net even iets anders te bekijken en daarmee ook mijn gedrag, mijn rol, mijn toegevoegde waarde anders te waarderen.

Het resultaat? Ik heb een stap, de goede richting in, genomen. Die voelde oké én die smaakte naar meer. En dus volgen de stappen elkaar op. Ik voel daardoor meer plezier, meer voldoening en meer waardering voor mezelf. Maar ook mijn omgeving vindt mij leuker! En daardoor ontstaan prachtige nieuwe dynamieken. Met nieuwe contacten, maar ook met oude bekenden.

Mogelijkheden die anderen al tijden zien, voor samenwerking, voor relatie opbouw, voor carrière stappen, of hersenspinsels van mijn kant. Beide bespreken we nu samen hardop in plaats van onterecht uit te gaan van dat wat de ander wel zal weten, of misschien niet interessant vindt.

Niet alleen in het directe contact met Susan, maar ook in de uitwerking van haar perspectief op mijn wereld nadien, krijgt elke keuze en elk gesprek meer kleur. Een prachtig cadeau van een hele toffe vrouw die vol passie de wereld wil verbeteren en daar wat mij betreft in slaagt.”

Suzanne

Logo's klanten deel 1
Logo's klanten deel 2

Let the good brave girl lead

Wat gebeurt er met jou als jij jezelf positioneert – zónder jezelf anders voor te doen?

Wat zou er met jou gebeuren als je jezelf en jouw goede werk moeiteloos positioneert?

Wie kan er dan nog om jou heen?

Hoe fijn is het als je jouw grenzen duidelijk aan weet te geven?

Hoe is het voor je om jouw positie te pakken in jouw vakgebied?

Hoe is het om rust te voelen wie je ook tegenover je hebt?!

Welke kansen kun je voor jezelf, jouw team of jouw bedrijf creëren?

Hoe rustig is het als je je niet meer bezig hoeft te houden met de ander?

Decemberactie Susan Veldkamp Academy Groots

Welke groei kun je doormaken?

Hoeveel energie bespaar je als je gemakkelijker mensen meekrijgt?

Welke aankopen doe je van jouw salarisverhoging?

Hoe fijn is het als je lekker in je werk (en vel) zit?

Welke projecten en opdrachten kun je naar je toetrekken?

Hoe geweldig is het om zelf de touwtjes in handen te hebben in wat JIJ wilt?

Hoe is het om te weten dat je bijdraagt aan een voor vrouwen gelijkwaardiger wereld?

Voor als je moeder bent, welk voorbeeld ben jij als je jouw kind(eren) laat zien dat mama als vanzelfsprekend haar plek inneemt?

Ik heb de stap gezet mijn positie in mijn vakgebied te gaan pakken!

“Door het programma ben ik een geweldige versie van mijzelf geworden! Susan heeft mij geïnspireerd om meer plezier uit mijn leven te halen én meer te vertrouwen op wíe ik ben én vooral wie ik wíl zijn. Hierdoor zit ikzelf weer achter het stuur in mijn leven én in mijn carrière. En dat is FAN-TAS-TISCH!

Dankzij de fijne, goede coaching van Susan heb ik de stap gezet om mijn positie in mijn vakgebied te gaan pakken! Gewoon omdat ik (en andere vrouwen) dat meer dan waard zijn! Ik gun dan ook iedere vrouw een inspirator als Susan! Ik kan nu eindelijk zeggen: Ik hou van MIJ!”

Wendy | Expert arbeidsmarkt en behoud personeel in de zorg

Omdat het programma meerdere maanden doorloopt, wordt het een patroon

“Door een re-organisatie verviel mijn functie en ik wilde wel graag blijven. Het liefst met een nieuwe en uitdagende plek. Ik vond het vooral fijn om er samen over te sparren hoe ik de situatie zou aanpakken, juiste benadering van mijn strategie te kiezen, heel praktische en bruikbare tips te krijgen, steun bij spannende momenten te krijgen en ook daadwerkelijk gestimuleerd worden het te DOEN!

Omdat het programma meerdere maanden doorloopt, wordt het een patroon. Susan kan goed een spiegel voorhouden, tips en inspiratie geven, juiste snaar raken. Susan heeft ook echt veel verstand van bepaalde mechanismen als ego, zelfbeeld, patronen doorbreken, zichtbaarheid en kan het op heldere manier uitleggen en spiegelen.

Ook de maandelijkse coaching in een kleiner groepje is waardevol omdat je juist hier ook veel van leert over jezelf door het luisteren naar de verhalen van een ander.

Al vrij snel aan het begin van het programma had ik mijn hoofddoel bereikt maar ook daarna nog veel geleerd over mezelf. Ben nu zeer tevreden en blij met de stap die ik gezet heb. Ik ben me bewuster van wat positioneren me kan brengen en hoe je dit doet vanuit je eigen kracht en authentieke zelf.”

Monique | HR Businesspartner

Er zijn teveel vrouwen die heel goed zijn in hun werk, de zuiverste intenties hebben en waaraan toch voorbij gegaan wordt

Dat is waarom ik het vrouwelijk leiderschapsprogramma Positioneer Jezelf ontwikkelt heb

Dit is wat je krijgt:

✔️ Compleet verzorgde trainingsdag 7-stappenplan Positioneer Jezelf op een geweldige locatie!

✔️ Online naslagwerk 7 stappenplan Positioneer Jezelf (12 maanden toegang)

✔️ 3 maanden lang 2 x per maand gezamenlijke online coaching met like minded vrouwen die je helpen, motiveren en steunen

✔️ Voor altijd toegang tot de exclusieve besloten LinkedIn groep Voor vrouwelijke leiders zoals jij waar je terechtkunt voor hulp, motivatie, support, inspiratie en elkaars successen viert

✔️ Waardevol fysiek werkboek

✔️ Uitgebreide videotraining Next Level Vrouwelijk Leiderschap over authenticiteit, vrouwelijk leiderschap, regie en energie (12 maanden toegang)

Werkboek vrouwelijk leiderschapsprogramma Positioneer Jezelf

***AANBIEDING***

Speciaal voor jou omdat je hebt meegedaan aan de mini-training Positioneer Jezelf

De investering voor het complete programma is 997.- euro excl. btw. 

✔️ Plús gratis drie extra bonussen:

 • Masterclass Hoe krijg je mensen mee
 • Masterclass Een goed gesprek met een dominante gesprekspartner
 • Susan’s boek Minder Moeten Meer Plezier

Ook handig om te weten

 • Doorlooptijd 3 maanden
 • Tijdsinvestering gemiddeld 5-7 uur per maand
 • 12 maanden toegang tot het volledige online deel van het programma
 • Voor altijd toegang tot de exclusieve besloten LinkedIn groep Voor vrouwelijke leiders

“Dat Susan zelf jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt, vind ik inspirerend en van toegevoegde waarde.” Monique

Ben je blij met hoe het nu gaat?

Bedenk bij jezelf, ben je tevreden met hoe je nu gezien en gewaardeerd wordt, of wil je meer?

Als jouw goede inzet nu te weinig oplevert, dan is meedoen aan het programma Positioneer Jezelf de eenmalige investering waarmee je dat voor altijd oplost.

Niet alleen op je werk.
Een onbetaalbare investering voor de rest van je leven.

Dus. Voel je aan alles: NU is voor mij het moment?

Maak jouw keuze hieronder en ontdek wat het programma jou heel concreet oplevert:

Plan jouw vrijblijvende call met Susan en ontdek wat het programma jou oplevert.

Stel direct jouw vragen en Susan komt er (meestal binnen een dag) bij je op terug.

Veelgestelde vragen

Is het invullen van de vragenlijst definitief?

Nee hoor. Dit is de eerste stap die jij zet als je voelt dat het iets voor je kan zijn. Voor mij is het een eerste check of je ook echt wilt. Ik werk NIET met vrouwen die te horen hebben gekregen zichzelf eens wat meer te laten zien. Ik werk met vrouwen die wat willen. Daarmee maken jij én ik de grootste impact.

Is het programma ook voor onderneemsters?

Jazeker. Op dit moment is de verhouding ongeveer 50-50. Ook doen sommige deelneemsters en-en. Dus ze hebben én een baan én zijn onderneemster.

Ik ben geen carrièretijger. Is het programma wel wat voor mij?

Ja hoor. Je hoeft geen carrière na te streven om toch dingen voor elkaar te willen krijgen. Of meer ruimte in te willen nemen. Misschien wil je je werk leuker maken, meer zelfvertrouwen of verantwoordelijkheid, intern solliciteren of gewoon duidelijker uitkomen voor jouw mening of expertise.

Ik neem de touwtjes al graag in handen. Is het dan wel iets voor mij?

Klinkt als muziek in de oren! Tegelijkertijd gaat positioneren niet over assertief zijn of niet assertief zijn. Het gaat ook niet over introvert of extravert zijn. Het gaat erom dat jij in staat bent mensen mee te krijgen in wat jij voor ogen hebt. Of dat nu jouw (persoonlijke) visie is, jouw team of bedrijf beter op de kaart of je eigen groei.

Ik ben erg introvert en vestig niet graag de aandacht op mezelf. Kan ik dan wel meedoen?

Om jezelf te positioneren hoef je geen extravert te zijn. Je hoeft ook niet van de daken te schreeuwen hoe goed je bent. Je kunt jezelf op 101 manieren profileren op jouw eigen authentieke manier. Dat is precies wat je ontdekt in dit programma.

Kan ik het mezelf niet gewoon eigen maken?

Jazeker kan dat. Gewoon een kwestie van heel veel doen, uitproberen, vallen en weer opstaan. Toch ontbreekt het vaak aan tijd, resultaat en geduld. Met als gevolg dat je krijgt wat je altijd kreeg.
De vrouwen die echt willen kiezen daarom voor de snelste route in de vorm van het vrouwelijk leiderschapsprogramma Positioneer Jezelf dat bewezen werkt.

Beeld Susan Veldkamp Academy Audiotraining Positioneer Jezelf

Over Susan

Ik studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Saxion University of Applied Sciences en stopte in 2018 met mijn goedbetaalde baan als sales- en marketingmanager omdat ik wil terugkijken op een leven dat zin heeft gehad.

Het boek Minder Moeten Meer Plezier is mijn ‘derde kind’ én ik breng met heel veel plezier elke werkdag de podcast Voor Vrouwelijke Leiders uit.

Ik vind mezelf een energieke en gepassioneerde vrouw met een missie: een gelijkwaardiger wereld voor vrouwen.

Susan

Expertise Susan Veldkamp

 • Verkozen tot een van de 100 beste coaches van Nederland door Lucinda Douglas (2023)
 • Aangesloten bij ZijSpreekt, hèt sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen (sinds 2023)
 • Uitgeefster podcast Voor Vrouwelijke Leiders (sinds 2020)
 • Auteur boek Minder Moeten Meer Plezier (2019)
 • Lid Toastmasters International (sinds 2019)
 • Coach, trainster en spreekster (sinds 2018)
 • Oprichtster Susan Veldkamp | Academy (2018)
 • Become a master presenter The New Business Women (2018)
 • The New Business Women Academy (2018)
 • NLP Practitioner, gecertificeerd (2012)
 • 13 jaar sales- en managementervaring (2005-2018)
 • Saxion University of Applied Sciences Technische Bedrijfskunde (1995-1999)

Susan vertelt mij ook HOE ik mezelf zichtbaar maak

“Ik heb al veel coaches gehad die me allemaal vertellen dat ik gewoon moet laten zien waar ik goed in ben. Maar daarmee weet ik nog niet hoe en voel ik mij nog niet op mijn gemak het ook echt te gaan doen. Bij Susan wel.”

Lydia | Service Designer PostNL

Ik zie mezelf nu voor wie ik echt ben

“Het liefst verdween ik in de massa en bleef ik in mijn comfortzone.
Precies daar zat mijn grootste uitdaging: want ik wilde ook kunnen laten zien wat mijn sterke kanten zijn en wie ik ben. Dat voelde machteloos, niet wetend wat ik hieraan kon doen.
In het programma zijn mijn ogen geopend. Ik zie mezelf nu voor wie ik echt ben. Ik ben gaan inzien én benoemen wat mijn kenmerkende vaardigheden zijn.

Susan helpt je om in te zien wat je kunt en hoe je aan anderen op een leuke en prettige manier kunt laten zien wat je kunt.
Nu zie ik elke nieuwe werkdag als een kans om een volgende stap te zetten in mijn carrière. Ik omarm nieuwe kansen en nieuwe ontmoetingen.
Ik bereid me goed voor als ik meetings heb met mensen die iets kunnen betekenen voor mijn carrière.”

Naziha El Boukhari | Processpecialist recruitment PostNL

Het stemmetje in mijn hoofd zei dat wat ik te zeggen had niet zo belangrijk was..

“Ik wilde meer rust ervaren om te spreken tijdens een vergadering of andere bijeenkomsten en ruimte durven innemen.
Het stemmetje in mijn hoofd dat zei dat het toch niet zo belangrijk is wat ik te zeggen heb, was soms groter dan de wil om iets te zeggen. Achteraf baalde ik daar altijd van.
Met Susan krijg je de vrijheid om te werken in je eigen tempo, met vallen en opstaan. Alles is goed en het mag op een manier die bij jou past.

De 1-op-1 sessie heeft voor de grootste verandering gezorgd. Je krijgt dan al een stukje bevestiging en kracht om dingen uit te proberen.

Ik durf mezelf nu wat meer te laten zien en ben meer zichtbaar in de organisaties waarvoor ik werk. Daar voel ik me goed bij. Ik ben er nog niet, het is een voortdurend proces, maar dat is oké.”

A.H. | Onderzoeksverpleegkundige

Podcast Voor Vrouwelijke Leiders

Aangesloten bij 100 beste coaches
De beste coach voor je beste zelf.

Voorwaarden
Lees hier de Algemene Voorwaarden & Privacy- en Cookieverklaring van Susan Veldkamp | Academy.

Registratie
Susan Veldkamp | Academy is geregistreerd onder KvK nummer 72321229.