Wie zijn toch die mensen die besluiten het roer om te gooien? Een succesvolle carrière achter zich latend. Met het volle bewustzijn een route kiezen die door anderen als compleet onzeker wordt ervaren. Emile Stappaerts is zo iemand. Zijn woorden hierover: “Blijf er niet over dromen, ga het gewoon doen.” Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Emile Stappaerts? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Veel luisterplezier!

Als je voor een carrière keuze staat..

Het groene gras kan heel verleidelijk zijn bij het maken van keuzes in je carrière. Toch is het eigenlijk nooit dat groene gras wat jou blij maakt in je werk. Doen waar je energie van krijgt, dat is wat ervoor zorgt dat je na een werkdag met energie thuiskomt. Sta daarom op z’n minst even stil bij de vraag of deze stap je oprecht blij gaat maken.

Over Emile Stappaerts

Emile heeft jarenlang met veel succes gewerkt bij verschillende bureaus in de online marketing. Totdat hij wakker geschud werd door een vraag van een goede vriend: “Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen?” Op dat moment ging hij op onderzoek uit om niet lang daarna te besluiten iets heel anders te gaan doen. Je vindt Emile op LinkedIn.

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview met Emile Stappaerts vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in jouw podcast app en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

Over de Plezierinspiratie Podcast

Deze podcast reeks staat in het teken van (werk)plezier in het tijdelijke abnormaal ofwel het nieuwe normaal: de anderhalve meter samenleving in corona tijd. Ik interview inspirerende mensen over wat het tijdelijke abnormaal met hen persoonlijk en binnen hun vakgebied doet. Belangrijker nog, over hoe je als mens of organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

 

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier:

Share This
×