fbpx

Wie zijn toch die mensen die besluiten het roer om te gooien? Een succesvolle carrière achter zich latend. Met het volle bewustzijn een route kiezen die door anderen als compleet onzeker wordt ervaren. Emile Stappaerts is zo iemand. Zijn woorden hierover: “Blijf er niet over dromen, ga het gewoon doen.” Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Emile Stappaerts? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud. Veel luisterplezier!

Als je voor een carrière keuze staat..

Het groene gras kan heel verleidelijk zijn bij het maken van keuzes in je carrière. Toch is het eigenlijk nooit dat groene gras wat jou blij maakt in je werk. Doen waar je energie van krijgt, dat is wat ervoor zorgt dat je na een werkdag met energie thuiskomt. Sta daarom op z’n minst even stil bij de vraag of deze stap je oprecht blij gaat maken.

Over Emile Stappaerts

Emile heeft jarenlang met veel succes gewerkt bij verschillende bureaus in de online marketing. Totdat hij wakker geschud werd door een vraag van een goede vriend: “Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen?” Op dat moment ging hij op onderzoek uit om niet lang daarna te besluiten iets heel anders te gaan doen. Je vindt Emile op LinkedIn.

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview met Emile Stappaerts vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in jouw podcast app en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

 

Geïnspireerd om zelf (meer) plezier te vinden?

Dat kan. Schrijf je GRATIS in voor de introductiecursus Maak Plezier Jouw Prio.

  • 120 minuten video’s, lessen en opdrachten
  • je kunt gelijk beginnen
  • persoonlijke feedback van Susan
  • volledig online te volgen met PC, tablet of telefoon

Ja dat wil ik

 

Over de Plezierinspiratie Podcast

In deze podcast reeks interview ik inspirerende mensen over hoe zij kiezen voor datgene wat hen energie en plezier oplevert. Persoonlijk én binnen hun vakgebied. Over hoe je als mens en organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier: