Gelijk luisteren naar podcast #19 Wat als falen niet bestaat? | Mijn lessen uit 2021 1/3 (13.14). Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

Opnieuw een einde van een jaar! In deze 3-delige podcastserie deel ik mijn 3 allerbelangrijkste lessen uit 2021.

#19 Wat als falen niet bestaat? | Mijn lessen uit 2021 1/3

In dit eerste deel bespreek ik iets wat zolang als ik het me kan herinneren een thema is in mijn leven: niet goed genoeg zijn, goed willen zijn, ofwel niet willen falen. Precies op het moment dat ik dacht er wel zo’n beetje alles over geleerd te hebben, gebeurt er iets totaal onverwachts. Kokhalzend liep ik door mijn zolderkamer. Zo diep zit het dus toch nog..

Luister snel naar mijn eerste les uit 2021. Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

 

Veel luisterplezier!

Susan

Ontdekken hoe je minder moet? Lees het in mijn boek Minder Moeten Meer Plezier:

Boek Minder Moeten Meer Plezier