Jacques van Gils over ondernemen, vallen en weer opstaan. “Mijn vader en Jacques van Gils inspireren mij” antwoordt Rick Moorman op mijn vraag wie hem inspireert.

In mijn hoofd: Jacques van Gils? Ken ik niet.. Oh nee wacht, Rick zit in de mode, Van Gils… Zou het??

“Mijn vader is er niet meer en Jacques blijft al lange tijd bewust uit de media. Maar ik zal hem vragen mee te doen aan jouw podcast.” Aldus Rick.

Gelijk luisteren naar het podcast interview met Jacques van Gils? Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

Luister naar het interview met een ondernemer die alleen maar groot denkt en doet. Jacques van Gils vertelt over failliet gaan, wat je helpt eruit te komen en zelfs weer succesvol te zijn. Hij deelt open over hoe belangrijk het is vanuit een positieve energie te bouwen. Zeker na tegenslag. Ook vertelt hij wat hij had willen worden als hij niet het bedrijf van zijn vader had hoeven overnemen.

Een fascinerend gesprek met iemand die veel betekent in de Nederlandse (heren)mode.

Over Jacques van Gils

Jacques van Gils maakt samen met zijn twee broers deel uit van de tweede generatie Van Gils. Ook de derde generatie is inmiddels actief in het productiebedrijf wat The Makers heet. Een bedrijf dat levert aan bekende merken en maatpakken produceert. Jacques is actief op de gebieden design en kwaliteit. Meer info vind je op www.themakers.nl.

Het hele interview

Je vindt het interview met mode icoon Jacques van Gils op Spotify en Apple Podcasts.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.