Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg.’ Dat is het motto van Hans Prins, expert op gebied van groei van mens en organisatie. Daarover gaan zijn tips in de podcast uit de reeks (Werk)plezier In Het Tijdelijke Abnormaal. Hans deelt vijf tips. Je vindt er twee in deze blog.

Gelijk luisteren naar het podcast interview met Hans Prins? Dat kan op Apple Podcasts en Spotify.

Tip 1 | Voor organisaties

Het hebben van sociale contacten wordt vaak genoemd als antwoord op de vraag waarom mensen een baan hebben. Omdat mensen veel thuiswerken, is dat precies wat wegvalt in corona tijd. Ondanks alle mogelijkheden voor online contact.
Blijf als organisatie daarom zoeken naar mogelijkheden voor onderling contact, naast online contact. Natuurlijk binnen de geldende regels en maatregelen.

Tip 2 | Voor jou

“Wat wil ik?” is een vraag die iedereen zichzelf regelmatig zou moeten stellen. In het tijdelijke abnormaal is deze vraag zelfs belangrijker dan ooit. Weten wat je nu eigenlijk wilt. Niet wat je denkt te moeten, maar oprecht weten wat je zelf wilt. Hiervoor is het essentieel te weten wat je leuk vindt en waar je plezier in hebt.

Over Hans Prins

Hans Prins is coach op gebied van burn-out, stress en trauma’s. De rode draad in zijn carrière is groei van mens en organisatie. Groeien volgens Hans is loslaten wat je niet bent. Je vindt Hans op www.hansprins.com.

Het hele interview

Je luistert naar het interview met Hans Prins op Apple Podcasts en Spotify.

Zoek op Susan Veldkamp en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews. Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dankjewel.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.