Wees jezelf, wat een ander er ook van vindt. Ga doen wat je leuk vindt. Een veel gehoord advies want je wordt er een blij mens van. Rick Moorman is iemand die heel bewust doet wat hij leuk vindt.

Leuk staat daarbij overigens niet gelijk aan gemakkelijk. Leuk staat voor datgene wat je uitdaagt en waarvan je groeit. Rick vertelt open over zijn keuzes, met een dikke laag zelfspot. Gelijk luisteren naar de podcast met Rick Moorman? Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

Tip van Rick

Kijk in de spiegel. Zie jezelf. Wat je ziet is wat je krijgt. Met alles erop en eraan. Precies zoals het is. Ben er blij mee en straal dat uit. Wat een ander er ook van vindt, wees jezelf!

Over Rick Moorman

Je hoeft niet lang te zoeken om de veelzijdigheid van Rick Moorman te ontdekken in wat hij allemaal doet. Retailexpert, eigenaar van House Of Men, auteur, hij heeft een theatertour gedaan, is spreker en had een wekelijkse bijdrage op Radio 10 gold. Rick is iemand die blij is met wie hij is en doet wat hij leuk vindt. Een inspiratie!

Het hele interview

Je luistert naar de podcast met Rick Moorman op Spotify en Apple Podcasts. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.