Door het te doen, kun je steeds meer. Gelijk luisteren naar het podcastinterview met Shahrzad Winkel-Khalili, General manager Tijdgebonden Netwerk en Express? Dat kan op Spotify, iTunes en SoundCloud.

Met dank aan corona begin ik in de eerste lockdown mijn eigen podcast. Daar haal ik plezier uit, ik leer én inspireer door mensen een podium te geven.

Ondertussen pas ik mijn bedrijf aan zodat ik ook met corona kan blijven ondernemen. De keuzes die ik daarin maak, zorgen ervoor dat ik in contact kom met iemand van PostNL, uit het vrouwennetwerk om precies te zijn.

Masterclasses voor PostNL

Van het een komt het ander en voor ik het weet sta ik voor PostNL vanaf mijn zolder masterclasses te geven in hoe je in jezelf positioneert. Zodat je (nog) meer gezien wordt en doorgroeit.

Er zijn altijd meerdere wegen naar Rome. Een rolmodel creëren is nog zo’n weg. Met Kamala Harris in mijn achterhoofd, heb ik het gelijk maar in een voorstel gegoten: creëer een rolmodel via een podcastinterview.

Kort daarna mocht ik plannen.

Interview Shahrzad Winkel-Khalili

Natuurlijk staat er bij PostNL al jaren een topvrouw aan het roer. Toch is er van de plek van CEO meestal maar één. Op weg naar die plek zijn er nog veel meer! General manager Tijdgebonden Netwerk Shahrzad Winkel-Khalili heeft zo’n plek. En ik had de eer haar te interviewen.

Door het te doen, kun je steeds meer

Shahrzad is een inspirerend voorbeeld van hoe verschillende culturen en feminiene en masculiene kenmerken samenkomen in wie en wat zij nu is. Wat heb je meegenomen vanuit je Rotterdamse en Perzische roots? Wat drijft jou als mens? Vraag je weleens hulp? Shahrzad antwoordt op deze vragen en meer en geeft je een kijkje in het leven en de carrière van een topvrouw.

Twijfel je om te luisteren? Doe het toch maar. Shahrzad’s energie werkt aanstekelijk!

Luister naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Shahrzad Winkel-Khalili, General manager Tijdgebonden Netwerk en Express? Dat kan op Spotify, iTunes en SoundCloud.

Net als PostNL een rolmodel creëren in jouw bedrijf?

“If you can see it, you can become it”.

Maak van jouw meest onderscheidende vrouwelijke leiders een rolmodel via een podcastinterview door Susan.

Laat hen nog veel meer collega’s inspireren en motiveren en verbeter je genderdiversiteit!