Rebel zijn en dromen realiseren gaan hand in hand volgens voormalig topsporter, kampioene én bondscoach Babette Hoogendoorn. De beste worden in squash was haar droom toen ze 19 was. Nu heeft ze met dank aan het herontdekken van de rebel in zichzelf een kristalheldere nieuwe droom.
Gelijk luisteren naar de podcast | Interview Babette Hoogendoorn? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud.

Doelen bereiken

Het is vanzelfsprekend dat je als topsporter een kei bent in doelen bereiken. Toch is Babette van mening dat het leven niet maakbaar is. Maakbaarheid komt vanuit je hoofd. Terwijl je hoofd niet jouw beste raadgever is. Dat zijn gevoel en lichaamsbewustzijn. Waarbij je bewust zijn van je lichaam niet gelijk staat aan weten hoe snel je hart klopt en welk rondje je wanneer met welke snelheid gelopen hebt.

Dromen realiseren

Babette is een inspiratie in dingen doen die je als ongebruikelijk zou kunnen zien. Ze heeft in haar leven meerdere keren het ‘tegendeel bewezen’. Over het realiseren van dromen zegt zij twee dingen die nog weleens vergeten worden. Of waar we ons niet eens bewust van zijn.

  1. Het maakt niet uit hoe oud je bent om je dromen na te jagen en te leven
  2. Je kunt op elk moment opnieuw beginnen

Over Babette Hoogendoorn

Squash is lange tijd een groot deel van het leven van Babette Hoogendoorn, als meervoudig kampioene, trainster en bondscoach. Met haar topsport- én levenservaring helpt ze mensen in het behalen van doelen door slim energiemanagement. Door mensen meer in hun lichaam te brengen. Je vindt Babette op www.babettehoogendoorn.nl.
Luister naar een mooi gesprek met een inspirerende vrouw.

Interview Babette Hoogendoorn

De podcast | Interview met Babette Hoogendoorn vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

Nog meer plezier vinden in jouw leven? Bestel jouw boek Minder Moeten Meer Plezier.

Boek Minder Moeten Meer Plezier