“Soms kom je zo iemand tegen die allemaal ware dingen zegt. Die daardoor je kijk op de wereld en op jezelf zodanig bijsturen, dat je de stap zet en tot veel meer in staat blijkt dan je tot dat moment zelf had gedacht.

Het resultaat? Ik heb een stap, de goede richting in, genomen. Die voelde oké én die smaakte naar meer. En dus volgen de stappen elkaar op. Ik voel daardoor meer plezier, meer voldoening en meer waardering voor mezelf. Maar ook mijn omgeving vindt mij leuker!

Mogelijkheden die anderen al tijden zien, voor samenwerking, voor relatie opbouw, voor carrière stappen, of hersenspinsels van mijn kant. Beide bespreken we nu samen hardop in plaats van onterecht uit te gaan van dat wat de ander wel zal weten, of misschien niet interessant vindt.

Niet alleen in het directe contact met Susan, maar ook in de uitwerking van haar perspectief op mijn wereld nadien, krijgt elke keuze en elk gesprek meer kleur. Een prachtig cadeau van een hele toffe vrouw die vol passie de wereld wil verbeteren en daar wat mij betreft in slaagt.”

Suzanne