“Ik voelde me rusteloos en onbegrepen omdat ik me afvroeg waarom anderen mijn potentieel niet zagen terwijl ik meer deed dan mijn collega’s voor hetzelfde salaris. Deze frustratie uitte zich soms in boosheid, zowel naar anderen als naar mezelf.

Het werken met Susan was anders omdat ze een breder perspectief bood. Ik begon zelf dingen te ontdekken. Het moment dat ik vooruitgang begon te boeken, was toen ik solliciteerde op een baan die ik eerder als te hoog gegrepen had beschouwd én werd uitgenodigd voor gesprekken. Ook begon ik mezelf meer uit te spreken, zowel op het werk als privé.

Nu voelt mijn (werk)leven leuker en zelfverzekerder. Ik durf meer uit het leven te halen en mezelf te zijn. Ik ben me bewust van mijn kracht als vrouw. Ik herken nu snel situaties waarin ik mezelf dreig te verliezen en pas mijn communicatie aan om duidelijk mijn grenzen aan te geven en mijn visie te uiten.

Ondanks de online setting heb ik de training ervaren als persoonlijk en heeft me enorm geholpen bij het solliciteren en voorbereiden op gesprekken.

Maartje