Blijf er niet over dromen, ga het gewoon doen. Wie zijn toch die mensen die besluiten het roer om te gooien? Een succesvolle carrière achter zich latend. Met het volle bewustzijn een route kiezen die door anderen als compleet onzeker wordt ervaren. Emile Stappaerts is zo iemand. Zijn woorden hierover: “Blijf er niet over dromen, ga het gewoon doen.” Gelijk luisteren naar het podcast interview met Emile Stappaerts? Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

Als je voor een carrière keuze staat..

Het groene gras kan heel verleidelijk zijn bij het maken van keuzes in je carrière. Toch is het eigenlijk nooit dat groene gras wat jou blij maakt in je werk. Doen waar je energie van krijgt, dat is wat ervoor zorgt dat je na een werkdag met energie thuiskomt. Sta daarom op z’n minst even stil bij de vraag of deze stap je oprecht blij gaat maken.

Over Emile Stappaerts

Emile heeft jarenlang met veel succes gewerkt bij verschillende bureaus in de online marketing. Totdat hij wakker geschud werd door een vraag van een goede vriend: “Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen?” Op dat moment ging hij op onderzoek uit om niet lang daarna te besluiten iets heel anders te gaan doen. Blijf er niet over dromen, ga het gewoon doen. Je vindt Emile op LinkedIn.

Het hele interview

Je luistert naar het interview met Emile Stappaerts op Spotify en Apple Podcasts. Of zoek op Susan Veldkamp in jouw podcast app en abonneer je als je nieuwsgierig bent naar meer interviews en inspiratie.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.