Van je werk of bedrijf hoor je energie over te houden. Dat is hoe LinkedIn Expert Anoek Schippers het ziet. Precies daarom zorgt ze er elke keer weer voor dat plezier onderdeel is van de dingen die ze doet. Is het om wat voor reden dan ook even weg? Dan onderneemt ze actie. Want hoewel je van iets niet doen misschien geen spijt krijgt, je haalt er ook geen plezier uit.
Gelijk luisteren naar de podcast | Interview Anoek Schippers? Dat kan op Spotify en Apple Podcasts.

Gewoon maar doen

Zichtbaar en vindbaar zijn is belangrijk voor ondernemers. Toch is dat voor Anoek zelf niet altijd vanzelfsprekend geweest. Totdat ze gewoon maar begonnen is door te gaan doen en dat is wat haar typeert. Wil je iets niet meer of juist wel? Waarom zou je dan wachten? Je leeft maar een keer en je kunt met alles gewoon beginnen door te doen.

Over Anoek Schippers

Anoek is LinkedIn Expert. Gedreven door mensen meer zichtbaar te willen maken, helpt ze bedrijven en ondernemers meer uit LinkedIn te halen. Je vindt Anoek op www.anoekschippers.nl.

Interview Anoek Schippers

De podcast | Interview met Anoek Schippers vind je op Spotify en Apple Podcasts. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app. Luister naar een energiek gesprek!

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp

 

Met nóg meer plezier door het leven? Bestel jouw boek Minder Moeten Meer Plezier.

Boek Minder Moeten Meer Plezier